În data de 14 octombrie a.c., reprezentantul  Asociației Vox Civica,  a participat la reuniunea de informare și consiliere în domeniul educației adulților organizată, în sistem on-line (pe platforma Zoom), de către Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, cu instituțiile și organizațiile declarate câștigătoare a sesiunii de depunere de proiecte Erasmus+ KA104 din luna februarie 2020.

Amintim că Vox Civica a participat la sesiunea de depunere de proiect menționată cu proiectul „THRIVE II – Innovative staff training for high quality Roma education in the fields of literacy, validation of skills, entrepreneurship, motivation and European funding programmes”, proiect care a fost declarat eligibil pentru finanțare.

În cadrul reuniunii de informare și consiliere organizate de către ANPCDEFP au fost abordate următoarele tematici, conform agendei, după cum urmează:

 

  1. Precizări privind documentele tehnice și contractuale
  2. Managementul proiectelor de mobilitate
  3. Instrumente IT obligatorii de accesat: Europass si Mobility Tool+

 

Fiecare dintre tematici a fost prezentată de un expert pe proiecte de mobilitate în domeniul școlar și educația adulților, întâlnirea desfășurându-se pe parcursul a trei ore și bucurându-se de un deosebit interes din partea participanților.

După reuniune ne-au fost transmise pe e-mail prezentările de tip PowerPoint ale celor trei experți precum și o serie de alte documente/template-uri necesare pe parcursul implementării proiectelor.

 

Acum, suntem în așteptarea contractelor de finanțare semnate de părțile implicate, respectiv Asociația Vox Civica și ANPCDEFP după care vor trece la implementarea propriu-zisă a proiectului.

This post is also available in: Romanian